O NAMA

O nama

Tim vrhunskih finansijskih stručnjaka. Zajedno imamo mnogo godina iskustva u raznim oblastima finansijskog sektora. Na više od 100 radionica slušalo nas je preko 3.000 ljudi. Odradili smo preko 4.000 savjetodavnih sastanaka na području upravljanja ličnim finansijama. Više od 500 odrađenih webinara i video radionica.

Igor Budisavljević

Ima 7 godina iskustva u finansijskom sektoru. Magistar je finansija i jedan je od vodećih stručnjaka u Crnoj Gori iz oblasti upravljanja ličnom imovinom i investiranja na finansijskim tržištima.

Obrazovanje i radno iskustvo je dugi niz godina sticao u inostranstvu u najvećim svjetskim finansijskim centrima nakon čega je formirao prvu Asset Management kompaniju u Crnoj Gori.

Trenutno je izvršni direktor u međunarodnom investicionom društvu Limit Prime Securities.

Željko Rebrača

Željko je proslavljeni bivši košarkaš i NBA as. Dvostruki je osvajač Eurolige kao i osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Jugoslavije, uključujući svjetsko i dva puta evropsko zlato.

Nakon dugogodišnjeg igranja u Evropi (u Jugoslaviji, Grčkoj i Italiji) otisnuo se u NBA gdje je proveo 6 godina igrajući za 3 različite ekipe, da bi karijeru završio u Španiji.

Svojim životnim iskustvom i znanjem koje je sticao u mnogim sredinama, okružen uspješnim sportistima, menadžerima i stručnjacima iz oblasti finansija, nastoji da kroz program FINGYM pomogne svim pojedincima a prije svega mladim sportistima koje tek čekaju iskušenja u oblasti ličnih finansija u toku i nakon karijere.

Desetogodišnje iskustvo nakon karijere u svojstvu investitora i preduzetnika omogućilo mu je da uvidi mnoge loše prakse i zloupotrebe kao i prilike koje se pružaju svakome ukoliko stekne dovoljno znanja da sam upravlja svojim finansijama kao i rizicima. Upravo tu je prepoznao benefite i vrijednost proizvoda 360finance.guru i FINGYM projekta, jer nepristrasno i efikasno nadoknađuje znanje i pomaže pojedincima da maksimalno iskoriste svoj finansijski potencijal.

Provjerite kako možemo da vam pomognemo KONTAKTIRAJTE NAS